August 11, 2011

aku..ayin..dan charlie

serius charlie ni comel gilak..smpai aku n ayin pun tercari-cari mcm mna mau kasi mati..aduiiii..serius aku sakit oleh makhluk ciptaan Allah ni...mcm2 ubat sdah aku guna...klau stakat mnyakitkan 2 x pa la jugak..ni smpai mninggalkan parut..naa ndak kau krem otak mcm mna mau kasi bersih parut??  
mcm statement c ayin "kurang nnti harga hantaran"... =)..

disebutkan crita kmi ni..
pagi2 lagi kmi cari hospital pada pagi yg indah di hujung minggu di penang ni....
kasian bhaa...sdahlah ndak tau jln..sok2 kmi mncari demi utk tidak mnjtuhkan harga hantaran ..hahahah

mmg byk la knangn hari minggu yg tersangat indah ni..
mlas mau tulis panjang2.. kita kasi "short2" kan la yeerr.. =P


lokasi - Hospital Seberang Jaya
(pertengahan antara sunway n uitm Penang )

- kami x naik bas...then guna private kunun..nehhh kenak ni RM8..pdahal slama ni kena rm2 jak kalau p sunway..ni kan pulak jauh hospital 2 dekat lagi banding ngan sunway...xpa2..halal kan jer ya nak..

-hospital plak..mcm sakai2 kami..almaklumlah petama kali p hospital tersebut..ngeee =D

- then, doktor x tau pun makhluk charlie 2 apa...naa dak kau krem?? hahahah..aku pun dak tau mcm mna mau explain dgn doktor 2..sbb sabah pun dak da hewan comel ni...huhuhu 

-1 lagi..pasal attitude staff n doktor kat situ..hemmmm kirim salam..dak mau la crita sini..nnt tambah dosa d bulan ramadhan yg mulia ni...(sok2) hehehe...

- then finally.. kmi pun berkeputusan mau p sunway  lpas dr hospital 2...naaa cer teker berape kami bayar tambang private yg ke-2 dri hospital pi sunway..neeee RM8 joo...
total UiTM - Sunway = RM 16 
sdgkan slma ni can2 bleh dpt RM2.00 jak..
nek rapid lagi la diskaun 60 sen = RM1.40

hemmm..dak pa la nak yerr...
halal kan jak...dorang pun mau cari mkn jgak..
fikir postive..tem2 raya ni mmg byk mau guna duit..

but..whoo cares??? kami pun perlukan duit bhaaa...
jauh plak kmi tinggal 2..mau naik flight lagi kalo balik...
mmg duit mcm air jak mngalir kalo mau balik..

ouwhhh i wishh and really hope there will be a degree in chemical Engineering at UiTM SABAH...

wuwuwuw..byk sdah hbis duit bapak ku aku guna ='(

1 comment:

  1. hahahahaa...sabor jew la....i dont get it..hahahaha

    ReplyDelete